In 1971 werd het systeem van de Belgische merken afgeschaft en vervangen door dat van de Beneluxmerken. De heer Grand'Ry begon toen meer vorm te geven aan de merkenafdeling.

Met de komst van de Benelux-Modellenwet in 1975, werden ook de modellen een belangrijk item in het dienstenpakket.

In 1978 werd beslist om de vennootschap om te vormen tot een nv en werd het kantoor in Brussel gesloten. Op dat moment gaf de nabijheid van de dienst Intellectuele Eingendom geen meerwaarde meer voor het pakket van diensten: octrooien, merken en modellen.

Daniël Bockstael nam in 1978 de leiding over van zijn vader. Toen hij in 1984 onverwacht overleed, volgde de heer Eddy Donné hem op. Onder zijn leiding werd de dienstverlening verder uitgebouwd.

Tot 2006 was de heer Eddy Donné gedelegeerd bestuurder over het patentbureau. Hij gaf daarna de leiding door aan de heer Dirk Caluwaerts, die het bureau tot op heden leidt (Het team dat intellectuele eigendom beschermt.).

Nu staan wij overal in Vlaanderen en Limburg klaar voor u advies te geven en octrooien aan te vragen aan de beste prijs in o.a. in Antwerpen, Gent, Kortrijk en Hasselt.

 

Mission statement

Met meer dan 80 jaar ervaring in de IP- sector zijn wij een solide en betrouwbare partner voor de bescherming en het beheer van uw octrooien (patenten), modellen, merken en auteursrecht.

Ons team van gemotiveerde medewerkers staat garant voor:

  • Een correcte en snelle behandeling van uw vragen
  • Een kwaliteitsvolle service aan scherpe prijzen
  • Een persoonlijke opvolging van uw IP- portefeuille
  • Juridisch onderbouwde maar ook praktijkgerichte adviezen.


Onze missie bestaat erin om zowel met kleine, middelgrote als grote ondernemingen een langdurige vertrouwensband tot stand te brengen, en op een doeltreffende manier hun IP- portefeuille op te bouwen en te verdedigen. Wij kunnen door middel van gemachtigden en onze know-how verschillende octrooien, merken en modellen aanvragen en verder nationaal en internationaal begeleiden. Vraag vrijblijvend meer informatie en bel 03/225.00.60 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het logo

Naar aanleiding van het 25-jarig bestaan werd door de Antwerpse beeldhouwer Willy Kreitz een standbeeld ontwikkeld dat een octrooi moest uitbeelden.
Als beeldende elementen werd gekozen voor een wereldbol en een vlam, als symbool van de idee die ten grondslag ligt aan een uitvinding.

logo patentbureau en merkenbureau

Het kunstwerk werd vanaf 1996 als logo gebruikt en in 2008 vervangen door een gestileerde versie in kleur.

 

Bedrijfsfilm